adatvédelmi nyilatkozat

1. oldal tartalomhasználat

chimikron

a weboldal fenntartja a jogot, hogy az oldal tartalmát és az oldal tartalmát kizárólag az Ön személyes használatára értelmezze.a szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi megjegyzésekben szereplő tartalmat tiszteletben kell tartani, és egy másolatot meg kell őrizni.ha az oldal tartalma a helyes nyilatkozat hiányában nem jelenti azt, hogy az oldalnak nincsenek jogai, és azt sem jelenti, hogy az oldal nem tart igényt jogokra, és tiszteletben kell tartania a jóhiszeműség elvét és a tartalom jogos felhasználásának jogos érdekeit. semmilyen módon nem jogosult az ilyen anyagokat módosítani, másolni, nyilvánosan megjeleníteni, közzétenni vagy terjeszteni, vagy más módon nyilvános vagy kereskedelmi célokra felhasználni.tiltani ezen anyagok bármelyikét bármely más webhelyen vagy más nyomtatott médiában vagy hálózati számítógépes környezetben.tartalom az oldalon, és szerkeszteni a formát A szerzői jogi törvény által biztosított jogi védelem, minden jogosulatlan felhasználás szerzői jogot, védjegyet és egyéb törvényes jogokat jelenthet. Ha nem fogadja el vagy megszegi ezeket a feltételeket, a webhely használatára vonatkozó engedélye b) e automatikusan megszűnik, és minden letöltött vagy kinyomtatott anyagot haladéktalanul meg kell semmisíteni.

 

2.információs terjesztési weboldal

a tartalom elérhetősége ezen az oldalon mindenféle garancia nélkül, nem garantálja az abszolút pontosságot és teljességet.webhely a termékekben, technológiákban, programokban, az árakban és a kiosztásban előzetes értesítés nélkül változhat.Az oldal tartalma lejárt, A chimicron nem vállal kötelezettséget arra, hogy frissítse őket. Az információ meghatalmazott kiadása előfordulhat a helyi, még mindig nem tudja megszerezni a terméket, folyamatot vagy szolgáltatást, kérheti a chimicron üzleti kapcsolattartóit és forgalmazóját.

 

3.felhasználói beadványok

az adatvédelmi rendelkezéseken túlmenően, azoktól eltérő anyagokat küld vagy tesz közzé az oldalra, vagy a kapcsolattartási adatok (a továbbiakban együttesen: információ) nem minősülnek bizalmasnak és nem védettnek. az oldal használata nem törvényeket, rendelkezéseket és közerkölcsöt sérteni, nem küldeni vagy postai küldeményből, és nem küldeni semmilyen törvénytelen, fenyegető, rágalmazó, rágalmazó, obszcén, pornográf vagy egyéb illegális anyagot.Ha az emberek információs tartalommal és befolyással rendelkeznek, bizonyíték van az oldallal szembeni figyelmeztetésre vagy tiltakozásra nyugodtan törölheti az üzenetet, vagy korlátlanul felfüggesztheti az információkat a webböngésző, előzetes hozzájárulás nélkül, nem köteles feladni, a helyzet súlyos, ez az oldal eltávolítható a felhasználóról.

 

4.felhasználók tartalmat cserélnek

A chimicron képes figyelni vagy felülvizsgálni a felhasználókat, hogy üzeneteket küldhessenek vagy tegyenek közzé, vagy kizárólag egymással kommunikáljanak információkat bármely felelősségi területen, beleértve, de nem kizárólagosan a chat szobákat, a chimicron fórumokat vagy más felhasználói fórumokat, valamint a tartalom cseréjét. ,az ilyen cserék tartalmáért nem vállal felelősséget, függetlenül attól, hogy azok rágalmazást, magánéletet, obszcenitást vagy egyéb problémákat okoznak-e. A chimicron megmaradt, ha megtalálta, törlése sértő, rágalmazó, obszcén vagy más módon kifogásolható tartalomjognak minősül információkhoz.

 

5.webhely a használható szoftver letöltéséhez

ha a szoftver használatából letölti a szoftvert a szoftverlicenc-szerződésnek való megfelelés érdekében, hogy az összes szoftverlicenc-feltételt betartsa.amikor elolvassa és elfogadja a szoftverlicenc-szerződést a rendelkezések előtt nem töltheti le vagy telepítheti a szoftvert.

 

6. harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozások

a harmadik felek webhelyeire mutató webhelyhivatkozások csak az Ön kényelmét szolgálják.Ha ezeket a hivatkozásokat használja, akkor elhagyja az oldalt. A chimicron nem vizsgált át egyetlen harmadik fél webhelyét sem, ezek a webhelyek és azok tartalma nem szabályozható, felelősségvállalás nélkül.ha úgy dönt, hogy hozzáférjen a harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokhoz, azok lehetséges következményeihez és az Ön által viselt kockázatokhoz.

 

7.felelősségkorlátozás

A chimicron és beszállítói vagy az említett harmadik fél nem vállal felelősséget semmilyen kárért (ideértve, de nem kizárólagosan az elmaradt haszonért, elveszett adatokért vagy a kár okozta üzletmenet megszakadásáért), függetlenül attól, hogy az ilyen kár a használat szabályos volt, vagy nem tudja használni a webhelyet, és a webhely bármely webhelyre mutató hivatkozása vagy az ilyen webhelyeken található bármely információ okozta, és függetlenül attól, hogy ez a szerződés, károkozás vagy bármilyen más jogalap van-e előzetesen, és ez ilyen kár következhet be. a berendezés karbantartásához, javításához vagy javításához szükséges információkat vagy adatokat, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy az ebből eredő összes költséget maguknak kell viselniük.

chimikron, az alábbi helyzetek esetén nem vállal felelősséget:

a kezdeményezetttől eltérő hálózati szolgáltató (chimicron és meghatalmazottja) általi információtovábbítás;az információtovábbítást, az útválasztást, a kapcsolódást és a tárolást a szükséges automatikus technikai folyamat biztosítja, az információs hálózati szolgáltató kiválasztása;egyebek mellett Az automatikus válasz követelményeinek megfelelően a hálózati szolgáltató nem választja ki ezeket az információszolgáltatókat és címzetteket; a hálózati szolgáltató rendszere vagy hálózati közvetítője vagy ideiglenes tárolása az űrlap másolatát, normál körülmények között a címzetten kívül más személy nem kapta meg a fenntartott nem haladja meg a kívánt címzettnél az információtovábbításhoz való hozzáférést, az útválasztást vagy ésszerű időn belüli csatlakozást biztosít; a rendszeren vagy a hálózaton keresztül az információtartalom sértetlen továbbítása.

 

8.általános alapelvek

A chimicron bármikor módosíthatja ezeket a feltételeket. az aktuális feltételek megértéséhez látogassa meg ezt az oldalt, mert ezek a feltételek szorosan kapcsolódnak Önhöz.E feltételek bizonyos rendelkezéseit egyes oldalakon kifejezetten megjelölt jogi megjegyzések vagy feltételek helyettesíthetik.

Top