rólunk

Chimicron Semiconductor Co., Ltd

Chimicron Semiconductor Co., Ltd. a led driver ic, ac-dc energiagazdálkodás, alacsony és középfeszültségű MOSFet kutatás-fejlesztési szakértője, székhelye Shenzhenben, Kínában. Professzionális kutatás-fejlesztési technikus csapattal és a világ vezető technológiájával, értékesítési irodával/partnereinkkel Kínában, Hongkongban és Kanadában.

A chip szerszámok tervezésében, valamint a művészetben és a kézművességben a fejlett technológia saját előnyeivel a Chimicron szorosan együttműködik a legjobb chipcsomagoló és tesztelő gyárral, és szigorúan ellenőrzi a termékminőséget a stabil ellátás és a folyamatos termékminőség biztosítása érdekében. termékünk kiemelkedő funkcionalitással és megbízhatósággal, diverzifikációval és kielégítő értékesítés utáni szolgáltatással rendelkezik. Alkalmazása a közép- és felső kategóriára hajlik. nagy figyelmet fordítunk márkánk építésére és hírnevére!

Alkatrészeink széles körben alkalmazhatók olyan fogyasztási területeken, mint a LED-es világítás tápegysége, az lcd TV alaplapja, a közép-, a mobiltelefon, a set-top box, a gps, a pos terminál és a hordozható power bank stb.

szem előtt tartva a minőség működési filozófiáját, az ügyfelek prioritását, a Chimicron összes munkatársa lépésről lépésre fejleszti szolgáltatási színvonalunkat és az ügyfelek elégedettségét az innovatív technológiával, hogy jobbá tegye termékmegoldását!

képek a cégről

értékesítési iroda

értékesítési csapat

értékesítési csapat (2)

egy raktár sarka

Top